Project Description

El RACC celebra el Gran Premi de MotoGP amb públic

El Circuit ha acollit, amb rigoroses mesures sanitàries, a més de 30.000 aficionats en els tres dies de competició. És la primera vegada que el Gran Premi obre les portes al públic aquest any.

El RACC ha celebrat un any més el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP al Circuit de Barcelona-Catalunya. L’esdeveniment esportiu, que ha tingut lloc entre el 4 i el 6 de juny, és la primera prova de la competició que ha obert les portes al públic aquest any.

Entre els tres dies de Gran Premi, 32.573 aficionats han pogut seguir l’esdeveniment esportiu des del Circuit seguint un estricte protocol sanitari per la situació de pandèmia. El Circuit català, que té capacitat per acollir 150.000 espectadors a les tribunes, ha limitat l’aforament de públic al 20% del total a causa de les restriccions provocades per la covid-19.

El Club té una llarga tradició a la MotoGP. Aquesta ha estat la prova número 101 puntuable per a un campionat del món del motor organitzada pel RACC des de la primera, el GP d’F1 a Montjuïc el 1969.

Moto3: la categoria en què els pilots del RACC més han brillat

En el vessant esportiu, Moto3 ha estat la categoria en què els pilots del RACC han brillat més. Sergio García (Solunion GASGAS Aspar Team) ha guanyat l’or després d’un final molt disputat i Jeremy Alcoba (Honda) ha estat el segon classificat de la categoria.

En MotoGP, el pilot portuguès Miguel Oliveira (KTM) ha celebrat la seva primera victòria de l’any al Circuit de Catalunya en la categoria de MotoGP. Al pòdium l’han seguit Johann Zarco (Ducati) i Jack Miller (Ducati). En aquesta ocasió, el pilot RACC Àlex Màrquez (Honda) ha ocupat l’onzena posició i, per la seva banda, els altres pilots del Club, Marc Márquez (Honda), Pol Espargaró (Honda) i Aleix Espargaró (Aprilia) no han pogut acabar la cursa.

En la categoria de Moto2, l’australià Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo), líder de la competició intermèdia, va signar la seva segona victòria.