Project Description

Mesures per reduir
l’impacte
mediambiental

El RACC i l’entorn

El RACC posa tots els mitjans per fer compatible la prestació dels seus serveis amb la millora de la qualitat de l’aire, la reducció del consum d’energia, l’ús de vehicles més nets i el reciclatge de residus.

Reducció de l’impacte ambiental

El RACC gestiona internament l’impacte ambiental de les seves diferents activitats, serveis i infraestructures per reduir al màxim els seus possibles efectes. La reducció de l’impacte mediambiental se centra en l’estalvi del consum de combustibles fòssils i electricitat, en la reducció d’emissions de les flotes, en l’estalvi en el consum d’aigua i en la reducció i el reciclatge de residus.

RACC Innovation Challenge

Gestió ambiental responsable

Serveis d’assistència: el RACC compleix l’ISO 14001:2015 per a totes les instal·lacions, els edificis i les flotes de vehicles involucrats en les activitats d’assistència.

Centre RACC Auto: inaugurat el 2017, RACC Auto és el primer taller urbà del RACC i està equipat amb la tecnologia més avançada en mecànica de l’automòbil. El taller segueix criteris de reciclatge, estalvi d’aigua i protecció ambiental. A més, compta amb un “Punt Bici” d’autoreparació de bicicletes.

RallyRACC: el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, organitzat íntegrament pel RACC, compta amb un ambiciós pla mediambiental que ha assolit el certificat d’Excel·lència Ambiental de la FIA (Federació Internacional de l’Automòbil).

Autoescoles del RACC: RACC Autoescola va ser pionera el 2014 a oferir als seus alumnes la possibilitat de realitzar les pràctiques del carnet de conduir amb un cotxe elèctric.

Servei de bicicletes elèctriques per treballadors: el RACC presta bicicletes elèctriques als seus empleats de la seu corporativa per realitzar gestions professionals per la ciutat.

RACC Innovation Challenge