Un club de serveis
a la mobilitat

Missió, valors i història

Des de la seva fundació el 1906, la vocació del RACC ha estat millorar la qualitat de vida de les persones i de la societat, fomentar una mobilitat més segura i sostenible i promocionar els esports del motor. Avui, i amb una mirada posada en el futur, està realitzant una profunda transformació per passar de ser un automòbil club a un club de serveis a la mobilitat.

Missió i valors

La missió del RACC és la passió per ajudar les persones i proporcionar-los tranquil·litat, superant sempre les seves expectatives. Els valors del Club es basen en la confiança, la fiabilitat i l’excel·lència:

  • Reputació: som el major automòbil club d’Espanya i una organització de referència en l’àmbit de la mobilitat a escala internacional.

  • Proximitat: la proximitat als nostres socis ens permet anticipar en què podem ser-los útils i respondre a les seves necessitats amb les màximes agilitat i eficiència.

  • Innovació: busquem contínuament les millors solucions, tecnològiques i humanes, per estar al costat dels nostres socis allà on siguin, les 24 hores, els 365 dies de l’any.

  • Qualitat: entenem la qualitat com el compromís de millora constant en l’atenció i els serveis als nostres socis i els seus familiars més propers.

  • Fidelitat: l’atenció al soci és la màxima prioritat. Som fidels als nostres socis i, gràcies a això, els nostres socis són fidels al RACC.

Història

El RACC va néixer el 1906 a partir de la iniciativa d’un reduït grup d’automobilistes, que es van associar per impulsar i modernitzar la mobilitat. Pioners en la seva època i amb una clara visió de futur, van fundar l’entitat per exercir de motor dels canvis d’una societat que estava en plena transformació i per prestar serveis innovadors a les persones.

La vocació de servei, el compromís amb la societat per fer possible una mobilitat millor per a tothom i la passió per l’esport del motor continuen inspirant avui la nostra activitat, que no ha deixat de créixer i diversificar-se per donar resposta a les noves necessitats de les persones, sempre amb la mirada posada en el futur.

Historia RACC 1

1906 – Neix el Reial Automòbil Club de Catalunya.

Historia RACC 2

1908 – El RACC organitza la Copa Catalunya, primera cursa automobilística en circuit d’Espanya.

1931 – El RACC posa en marxa la seva primera iniciativa per fomentar l’educació viària a les escoles.

1957 – El RACC inaugura el servei d’assistència en carretera i obre les portes de la seva primera autoescola.

Historia RACC 5

1994 – Creació de la Fundació RACC per al foment de la seguretat viària i la mobilitat sostenible.

Historia RACC 6

1996 – Inauguració de la nova seu social del RACC a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

Historia RACC 7

1997 – Entra en funcionament el servei mèdic de guàrdia 24 hores.

Historia RACC 8

2010 – Sis pilots RACC, campions del món en motociclisme i automobilisme: Jorge Lorenzo, Toni Elías, Marc Márquez, Marc Coma, Laia Sanz i Xevi Pons.

Historia RACC 9

2017 – Neix RACC Nexdom de serveis a la llar. Es crea el departament New Business Lab, d’innovació i nous negocis de mobilitat.

Historia RACC 10

2018 – Neix el Centre RACC Auto de revisió i reparació mecànica d’automòbils.