Project Description

Professionals amb
vocació de servei

El RACC i les persones

“Hi som per ajudar” és la nostra raó de ser. Ser al costat de les persones quan més ho necessiten, aportant-los tranquil·litat i confiança. Per aconseguir-ho, posem molt d’esforç a comptar amb els mitjans adequats però, sens dubte, el que marca la diferència, el que distingeix un bon servei d’un d’excel·lent, és la manera com l’ofereix. I aquesta diferència la determinen les persones.

El nostre equip humà

El RACC està integrat per 1.500 persones que tenen un objectiu únic: treballar perquè els nostres socis i clients gaudeixin de la tranquil·litat de saber que, passi el que passi, poden comptar amb nosaltres.

Els nostres equips tenen vocació de servei, de treballar per fer millor la vida de qui confia en el nosaltres. Són persones al servei de persones. Per aquest motiu ens esforcem per crear un entorn de treball diferencial en el qual els professionals puguin donar el millor d’ells mateixos.

Apostem per l’estabilitat en l’ocupació i per un lideratge proper que faciliti el desenvolupament personal i professional dels equips. Estem al costat de les persones, busca la igualtat d’oportunitats i estem compromesos amb l’objectiu d’aconseguir un equilibri eficaç de la vida professional i la personal. Invertim en la millora dels espais físics i tenim cura de la seguretat i la salut dels seus professionals.

Gràcies a aquesta aposta decidida, en els darrers anys el RACC ha obtingut diverses distincions. L’any 2016 vam ser guardonats amb el premi de Recursos Humanos Digital a la millor empresa saludable d’Espanya i el 2017 vam rebre el Premi MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. D’altra banda, en reconeixement a les iniciatives per afavorir la conciliació i la igualtat d’oportunitats, l’any 2018 vam obtenir el certificat d’Empresa Familiarment Responsable que atorga la Fundación Másfamilia.