Project Description

El 28 d’abril es va celebrar l’Assemblea de Socis Compromissaris de manera presencial, desprès de dos anys en format telemàtic a causa de la pandèmia. Els socis compromissaris van aprovar per una àmplia majoria la gestió i els Comptes Anuals consolidats de l’exercici 2021.

Durant la sessió es va fer èmfasi en aquells grans reptes que van marcar l’any passat:

  • En l’àmbit social es va exposar l’activitat duta a terme en el camp de la mobilitat. El 2021 el Club va dedicar els seus esforços a escoltar els usuaris i a analitzar i proposar solucions per a la nova mobilitat nascuda arran la pandèmia, resultat dels canvis d’hàbits dels ciutadans i d’actuacions decidides per les administracions, especialment en els entorns urbans. En aquest context, el Club va elaborar informes de referència, va visitar infraestructures estratègiques, es va reunir amb experts nacionals i internacionals i va elevar les seves propostes de millora a les administracions, alhora que va participar activament en fòrums de debat sobre noves tendències de la mobilitat. L’objectiu va ser defensar els drets dels ciutadans i impulsar una mobilitat segura, sostenible i compatible amb el progrés econòmic.
  • En l’esport del motor, el 2021 el RACC va continuar donant suport a 43 pilots d’automobilisme i motociclisme i va continuar treballant per aconseguir que les competicions esportives dels Mundials de Fórmula 1, MotoGP i Ral·lis es quedin al nostre país mostrant, com sempre, una plena implicació amb el territori i amb el futur del Circuit de Barcelona-Catalunya.
  • En l’àmbit dels serveis, es va parlar de noves modalitats del carnet, com RACC Urban, RACC Bici i RACC Scoot que el RACC, d’acord amb la transformació de l’entitat en un Club de Serveis a la Mobilitat, ha desenvolupat per ajudar les persones que també es desplacen en vehicles compartits, en bicicleta o en vehicles de mobilitat personal.
  • L’increment de l’activitat del servei Nexdom de reformes a la llar i l’augment d’alumnes de la xarxa d’autoescoles, així com l’aposta del Club per la gent gran amb la creació de la plataforma d’activitats i serveis pels sèniors BE65 van ser altres temes compartits amb els compromissaris.