Project Description

El 56 RallyRACC Catalunya‑Costa Daurada celebrat entre el 14 i el 17 d’octubre ha estat tot un èxit. Després d’un any de pausa, la competició ha celebrat enguany la seva setzena edició amb base a Salou i PortAventura World.

L’onzena i penúltima prova del Campionat del Món de Ral·lis de la FIA ha amb la segona victòria consecutiva de Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupe WRC), que ja va guanyar l’última edició celebrada el 2019.  L’equip belga ha dominat la cursa des de la primera jornada de competició, situant-se primers a partir del cinquè tram. A més, el pilot RACC Dani Sordo ha aconseguit la tercera plaça amb el seu copilot Cándido Carrera (Hyundai i20 Coupe WRC).

A més, aquest 2021 el RallyRACC ha complert la seva 30a edició com a prova puntuable per al campionat mundial de Ral·lis.  La prova ha estrenat una nova configuració 100% sobre asfalt, en compliment de les noves disposicions de la FIA, que estableixen disputar las proves del mundial sobre una única superfície amb l’objectiu de retallar costos i facilitar l’operativa dels equips. Amb 73 pilots inscrits, aquest any la competició ha constat d’un total de 1.410,29 km, 280,46 dels quals són cronometrats.