Project Description

Memòria Anual RACC MotorSport 2020

Malgrat les dificultats de l’entorn, el RACC ha seguit donant suport als seus pilots i ha pogut organitzar amb èxit competicions com els Grans Premis de Fórmula 1, MotoGP, RallyCross i del mundial de Superbike.

Memòria Anual RACC MotorSport 2020

Sempre al costat de l’esport

El Club ha seguit oferint el seu suport als 49 pilots RACC, 25 de motociclisme i 24 d’automobilisme, que han participat el 2020 en competicions de tota mena, des de campionats del món a copes autonòmiques, oferint-los un acompanyament tutelat i formant-los en els valors de la competició. L’èxit més rellevant s’ha obtingut a la categoria Moto3 del Mundial de motos, amb el títol conquerit pel pilot RACC Albert Arenas i el nomenament de Jeremy Alcoba com a millor pilot debutant a la categoria.

D’altra banda, i malgrat les dificultats originades per la pandèmia, que ha afectat equips, marques i patrocinadors, ha impedit als pilots entrenar-se amb normalitat i ha propiciat la cancel·lació de competicions i la absència de públic, el RACC ha pogut organitzar el Gran Premi de Fórmula 1 i de MotoGP, el de RallyCross, i s’ha estrenat en el seu primer Gran Premi del mundial de Superbikes. L’organització d’aquests esdeveniments amb grans mesures de seguretat sanitària i protocols estrictes de prevenció, ha estat tot un repte assolit amb èxit.

Documentació