Project Description

Informe d’Activitat Grup RACC 2020

L’any 2020 el RACC ha seguit ajudant les persones, malgrat la complexa situació derivada de la covid-19, gràcies a la seva evolució tecnològica i a la vocació de servei del seu equip professional.

Informe d'Activitat Grup RACC 2020

Al costat del socis

Des dels primers dies de la pandèmia, el Club ha pogut prestar els seus serveis en remot i també ho ha fet de forma presencial en aquelles situacions que ho requerien, com les assistències mecàniques o a la llar, donant resposta a les necessitats dels socis, de les més complexes a les més senzilles.

D’altra banda, anticipant-se als canvis d’hàbits dels ciutadans i a la irrupció de la mobilitat connectada, el RACC ha ampliat el seu àmbit d’actuació amb nous serveis que faciliten els desplaçaments de les persones d’una manera més segura, neta i intel·ligent en els diferents modes de transport i ha consolidat, d’aquesta forma, la seva conversió en Club de Serveis a la Mobilitat.

L’activitat social del RACC també ha estat clau i el 2020 el Club ha seguit defensant un model de mobilitat més segur i respectuós amb el medi ambient i alhora compatible amb el progrés social i econòmic. I en l’esport del motor, hem continuat donant suport als nostres pilots i, encara que sense públic, hem pogut organitzar amb èxit quatre grans premis puntuables per als mundials de Fórmula 1, MotoGP, Superbike i RallyCross.

Documentació